Strogo kontrolirana jaja

Jednom Gala - uvijek Gala

Proizvodnja konzumnih kokošjih jaja je utemeljena 1967.godine, sa kapacitetom 200.000 kokoši nesilica i europskom opremom, genetikom i tehnologijom.

GALA markica 45 godinaENGbann Konstanta poslovne politike Gala d.o.o. u 45 godišnjoj tradiciji je europska kvaliteta i visoki standardi biosigurnosti u proizvodnji jaja. Takvim pristupom se postigao i najviši standard po smjernici EU 1999/74 EC u izgradnji i opremanju proizvodnje konzumnih jaja.

Izgrađeni su novi proizvodni objekti za proizvodnju konzumnih jaja, objekat za skladištenje i sušenje nusproizvoda životinjskog podrijetla ukupne površine 10.000 m2, transportni sustav za transport jaja.

gala jaja 15Opremanjem objekata obogaćenim kavezima za držanje 193.534 kokoši nesilica osigurano je 803,57 cm2 podne površine kaveza po nesilici, kvalitetan sustav ventilacije, hlađenja, hranjenja i napajanja.

Cjelokupan sustav proizvodnje konzumnih jaja u pogonima Gala u Bjelovaru u cjelosti upravljan je i nadziran posredstvom računala.

Gala d.o.o. je izgradila kompletno zatvoren ciklus proizvodnje od 1/dan starog pileta do nesilice za proizvodnju konzumnih jaja, pakirnim centrom-EU standard (kategorije 1-izvozni objekat za EU i treće zemlje), tvornicom stočne hrane, distribucijskim skladištem i vlastitom distribucijom za godišnju proizvodnju oko 50 milijuna jaja.

Kvaliteta i biosigurnost u poslovanju tvrtke su na prvom mjestu, tako jamčimo za Gala jaja da su proizvedena u standardiziranim i strogo kontroliranim uvjetima.

silosi

Kontrolirani su zdravlje nesilica, hrana, voda, zrak i prostorije koka nesilica, a isto tako kontrolirani su pakirni centar, tvornica stočne hrane, ljudi, uređaji i vozila koji sudjeluju u proizvodnji. 

gala jaja 16

sustav kvalitete web

Za Gala jaje jamčimo da je zdravo i ukusno, da je bjelanjak bogat i bijel, a žumanjak čvrst i žut.

Potrošač je taj koji je uvijek u pravu, donosi ocjenu i odluku potrošnje i konzumiranja Gala jaja za koje mora biti siguran što kupuje i jede.

gala jaja 04

Temelj za jamstvo kvalitete kompletnog proizvodnog ciklusa je sustav kvalitete certificiran prema ISO 9001:2008 od 2003. godine po kojem tvornica stočne hrane i farma proizvodi te distribuira svoje viskokvalitetne proizvode.

Biosigurnost hrane je popraćena verificiranim HACCP sustavima za pakirni centar, tvornicu stočne hrane, distribucijsko skladište i distribucijski vozni park.

Kvalitetna i zdrava jaja su temelj za pozitivno iskustvo potrošača i konačnu odluku potrošača JEDNOM GALA-UVIJEK GALA.

Gala jaja B

 


Dodatne informacije