gala@bj.t-com.hr
043/675-777
gala@bj.t-com.hr
043/675-777

Tehnologija

JEDNOM GALA UVIJEK GALA

utemeljeno 1967.

Kvaliteta i biosigurnost u poslovanju tvrtke su na prvom mjestu, tako jamčimo za Gala jaja da su proizvedena u standardiziranim i strogo kontroliranim uvjetima.

U objektima je sve nadzirano računalno od hrane, vode, ventilacije… U proizvodnji se koriste moderne tehnologije sakupljanja jaja u objektima gdje se jaja na traci iz objekta dopremaju u pakirni centar gdje stroj za sortiranje jaja sam važe po težinskim razredima, pakira jaja u ambalažu te tako jaje dolazi do krajnjeg potrošača bez fizičkog kontakta u proizvodnom procesu i distribuciji.

Kontrolirani su zdravlje nesilica, hrana, voda, zrak i prostorije koka nesilica, a isto tako kontrolirani su pakirni centar, tvornica stočne hrane, ljudi, uređaji i vozila koji sudjeluju u proizvodnji.

Isto tako Gala vodi računa o krajnjem potrošaču. Tako da se točno u svakom trenutku može znati gdje je završilo svako pakiranje jaja. Sljedivost proizvoda je mogućnost utvrđivanja svake sirovine do finalnog proizvoda i krajnjeg kupca u lancu.

Gala ima vlastite objekte za proizvodnju pilenki i držanje kokoši nesilica , tvornicu stočne hrane, pakirni centar i distribuciju  gdje sa sigurnošću možemo stati iza svog proizvoda te tako jamčiti da je proizvod kvalitetan i siguran za krajnjeg kupca.

KVALITETA

Kvaliteta, biosigurnost te proizvodnja u standardiziranim i strogo kontroliranim uvjetima.

TRADICIJA

Proizvodnja konzumnih kokošjih jaja utemeljena 1967.godine sa kapacitetom 200.000 kokoši.

EU STANDARDI

Standard po smjernici EU 1999/74 EC u izgradnji i opremanju proizvodnje konzumnih jaja.

10000
PROIZVODNI OBJEKTI / M²
200000
KOKOŠ NESILICE
45000
PAKIRANJE JAJA / SAT
55000000
PROIZVODNJA / GOD